Wintervuurwerkshow Scheveningen weer van start!

De Wintervuurwekshow Scheveningen biedt iedereen de kans om alvast in de stemming te komen voor de jaarwisseling. Wil je veilig genieten van een professionele show, de kinderen verrassen met een bijzonder dagje uit of alvast inspiratie opdoen voor jouw eigen versie van de wintervuurwerkshow Scheveningen op Oudejaarsavond? Tijdens dit leuke festival kan het allemaal. Uiteraard worden er ook extra winteractiviteiten georganiseerd. Wij geven je alvast wat tips voor dit gezellige uitje.

Wat moet je weten over de Wintervuurwerkshow Scheveningen?

Op zondag 10 december en een week later, 17 december kun je genieten van de prachtige wintervuurwerkshow Scheveningen. Onder voorbehoud van extreme weersomstandigheden begint het evenement steeds om 19 uur op het strand van Scheveningen. Om al lekker in de stemming te komen voor oudejaarsavond steken professionals het mooiste vuurwerk af. De organisatie is in handen van hetzelfde ervaren team dat de zomer vuurwerkshows voor haar rekening neemt. De nodige 'oh's en ah's' zullen ongetwijfeld klinken. Of je ze hoort boven de harde knallen? Dat kun je zelf gaan ervaren. Deze show is volkomen gratis toegankelijk dus je houdt gelukkig genoeg geld over om nog wat vuurwerk te shoppen om zelf af te steken.

Is er tijdens de Wintervuurwerkshow Scheveningen nog meer te beleven?

Natuurlijk weten ook de Scheveningse winkeliers dat het kerst is, dus ga ervan uit dat alle winkels in een gezellige kerstsfeer zijn gebracht. Een lekkere wandeling langs de promenade en daarna lekker opwarmen met een heerlijke Irish coffee of lekkere warme chocolademelk met slagroom is nooit weg. Wil je echt in winterse sferen komen, dan ligt tot 14 januari 2018 voor het Kurhaus een prachtige schaatsbaan. Hier kom je direct in de wintersfeer en kun je lekker zwieren. Wil je het liever wat avontuurlijker? Naast de Pier staat ook dit jaar de 30 meter hoge schaatroetsjbaan. Als je daarna even op adem wilt komen kun je genieten van de mooiste ijssculpturen. Meer informatie vindt je op Cool Event Scheveningen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *