Overname: onlinevuurwerkbestellen.com is overgenomen

Per november 2017 is de overname van deze website, onlinevuurwerkbestellen.com een feit. Nadat de vorige eigenaren de site met veel plezier hebben opgezet en tot 2015 een aanzienlijke plek in het vuurwerksegment hebben veroverd was het tijd de balans op te maken. Zij besloten dat het tijd werd om de bakens te verzetten. Het nieuwe team van onlinevuurwerkbestellen.com zag een kans en heeft de site overgenomen. Wij zijn druk doende om de website aan te passen aan de eisen van nu en ervoor te zorgen dat wij jullie in seizoen 2017-2018 van dienst kunnen zijn met het grootste online overzicht van het vuurwerk dat te koop is. Hieronder lezen jullie een overzicht van onze ideeën en initiatieven. Tot slot kunnen ook vuuwerkverkopers lezen hoe zij hun voordeel kunnen halen met deze site.

Welke elementen kunnen jullie als kopers van vuurwerk blijven verwachten na de overname?

Natuurlijk blijven wij jullie informeren over de laatste ontwikkelingen op vuurwerkgebied. Dit doen we door berichten op onze website te plaatsen, vuurwerkverkooppunten toe te voegen en onze Facebookgroep te voorzien van nieuwsberichten. Daarnaast vindt je een overzicht van de geldende regelgeving en praktische informatie over verkooptijden, verkoopdagen en momenten waarop je vuurwerk mag afsteken. Kortom: "blijf over vuurwerk niet dom en check alle info op onlinevuurwerkbestellen.com". Natuurlijk kun je je opgeven voor onze nieuwsbrief of lid worden van onze Facebookpagina. Zo blijf je altijd up-to-date. We hebben al direct één wijziging doorgevoerd. Als je op ons overzicht kijkt welk verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt zit kun je direct de route naar jouw favoriete verkooppunt inplannen. Ben je benieuwd waar jij je in jouw buurt kunt laten verrassen met mooi vuurwerk? Kijk dan op deze pagina!

Welke toevoegingen aan de site kunnen jullie in de toekomst verwachten?

Aangezien we kort voor het seizoen zijn hebben we na de overname voor 2017 besloten om te proberen zo snel mogelijk weer actueel online te zijn. In 2018 hebben we dan de tijd om onze site helemaal te optimaliseren en aan te passen. Zo zijn we aan het nadenken over een te gek spel, samenwerking met leveranciers en verkooppunten zodat we jou nog eerder de beste producten en laatste nieuwtjes kunnen vertellen, nog meer toepassing van social media en andere leuke dingen. We maken de site natuurlijk voor jullie als vuurwerkliefhebbers. Daarom nodigen wij jou van harte uit om jouw ideeën en wensen over deze site met ons te delen. Dat kan door contact met ons op te nemen. Uiteraard hoeft niets voor niets, dus als we besluiten jouw idee te gebruiken ontvang je van ons een waardebon voor een vuurwerkpakket, af te halen in de periode voor de jaarwisseling 2018-2019. Zijn er meerdere inzenders met hetzelfde goede idee? Dan loten we onder de inzenders per idee een winnaar. Doe dus snel mee en mail ons jouw idee!

Wat bieden wij na de overname aan verkopers van vuurwerk en hun vuurwerkverkooppunten?

Als verkoper van vuurwerk weet u als geen ander hoe zeer u in de decembermaand moet scoren om (het grootste deel van) de inkomsten voor de rest van het jaar te verdienen. Daarom kunt u alle publiciteit en ondersteuning gebruiken. Wij bieden onze mede enthousiastelingen over vuurwerk een platform om hun informatie te vergaren en te delen. Kortom, wij hebben uw publiek continu over de vloer. Natuurlijk  willen wij u de mogelijkheid bieden hiervan te profiteren. Dat kan zelfs gratis! Wilt u weten hoe? Kijk dan snel op onze speciale pagina en meldt u aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *