Online vuurwerk bestellen bij Vuurwerkmania.nl is knallen!

Online vuurwerk bestellen is voor veel bedrijven even wennen. Een van de nieuwe spelers, Vuurwerkmania.nl, heeft het wel begrepen. De site knalt net zo spectaculair van je beeldscherm af als het vuurwerk dat zij verkopen. Bovendien zijn er mooie kortingen te vinden, spectaculaire nieuwe producten te bestellen en zetten ze in op het hardste knalvuurwerk. Het vuurwerk kan je ophalen bij de hun verkooppunten. Vuurwerkmania.nl werkt met twee soorten dealers. De Mania Stores verkopen het hele assortiment terwijl de Mania Pickups een deel van het assortiment verkopen. In onze lijst van verkooppunten zie je precies waar de Vuurwerkmania winkels bij jou in de buurt te vinden zijn. Wij zetten wat bijzonderheden van vuurwerkmania.nl op een rij.

Werkt vuurwerkmania.nl met voorverkoopkorting als je online vuurwerk wilt bestellen?

Dit jaar pakt Vuurwerkmania.nl lekker uit. De online shop is vanaf 1 november 2017 open, dus je kunt al online bestellen. Sommige onderdelen van de site, zoals de roadshow worden nog verder ingevuld, maar de kortingen zijn al goed doorgevoerd door Vuurwerkmania.nl. We noemen een paar hoogtepunten:

  • 38% op de Super Voodoo Box, die in 2017 nieuw in het assortiment is opgenomen;
  • 60% korting, jawel, zestig procent, op diverse vuurwerk, zoals de Demonia topcake;
  • 50% korting op de fireman neonights.

Daarnaast zijn er veel andere kortingen te vinden. Kortom, het online vuurwerk bestellen in de voorverkoop loont bij Vuurwerkmania.nl!

Wat zijn de nieuwste producten bij Vuurwerkmania.nl?

Het meest in het oog springend is de Tournamentbox. Een indrukwekkende 25 KG vuurwerk met daarin meer dan 5 kilo kruit verwerkt zorgt voor 432 shots. Inclusief 25 % korting kom je op een prijs van EUR 299,-. Hiervoor heb je meer dan drie minuten lang een professionele vuurwerkshow waar je mond van open valt. In het onderstaande filmpje krijg je alvast een indruk:

Wil je het liever wat meer bescheiden houden, dan zijn er natuurlijk ook mooie nieuwe releases in de lagere prijsklassen.

Zo bieden zij bijvoorbeeld voor € 10,- de Fireball box aan. Deze biedt mooie effecten en stevige knallen tot een hoogte van 30 meter.

Zelfs voor € 1,- kun je al een doosje leuke Grenades kopen. Dit categorie-1 vuurwerk mag je zelfs het hele jaar door afsteken.

Heeft Vuurwerkmania.nl nog meer bijzonderheden te bieden op de site?

Jazeker! Zo bieden zij hun eigen top 7. Ook kun je meespelen met een leuke Facebook like en win actie en kun je binnenkort zien waar en wanneer je Vuurwerkmania on tour kunt verwelkomen.

Al met al een vuurwerkverkooppunt dat zeker de moeite waard is om te bekijken. Wil je zeker weten dat je niet te ver hoeft te reizen om jouw vuurwerk af te halen, kijk dan even op onze vuurwerkverkooppuntenkaart of er een Vuurwerkmaniapunt in de buurt zit. Wil je best een stukje omrijden voor dit gave spul? Dan kun je ook direct naar hun site gaan!