Nog 10 dagen tot oud & nieuw

Het leek allemaal nog zolang te duren, voor dat het oud & nieuw is. Maar nu is het nog maar 10 dagen wachten voordat we met zijn allen het vuurwerk af mogen steken. Voor het zover is zijn er nog een aantal dagen die je zeker in je agenda moet zetten.

Belangrijke datums voor oud & nieuw

27 december 2013: sluiting van de voorverkoop. De meeste vuurwerkdealers sluiten de voorverkoop van het vuurwerk een dag voor dat het vuurwerk opgehaald mag worden. Heb je nog geen vuurwerk besteld? Bestel dan snel voor deze datum bij Halfords of Goedvuurwerk.nl . Bestel je voor 27 december dan krijg jij namelijk nog een leuke korting bij beide webwinkels. Bij Halfords vuurwerk krijg je tot 15% korting op je bestelling in de voorverkoop en bij Goedvuurwerk.nl is dit maar liefst 20% op het totale bestel bedrag. Je kunt je wel voorstellen dat dit een hoop geld is.

28 december 2013: Dit is de eerste officiele verkoop dag van vuurwerk in Nederland. Vanaf deze dag kun jij dus ook het bestelde vuurwerk ophalen. Veel vuurwerkliefhebbers staan op 28 december daarom ook heel vroeg voor de deur van de vuurwerkwinkel om de bestelling op te halen en om als nog wat extra aan kopen te doen.

30 december 2013: Dit is de tweede verkoop dag van vuurwerk in Nederland, je kunt op deze dag natuurlijk ook je vuurwerk ophalen.

31 december 2013: Deze dag hoeft eigenlijk geen verdere uitleg, vanaf 10 uur in de morgen mag er namelijk vuurwerk afgestoken worden.  Heb je nog wat vuurwerk nodig?  Dan kun je nog langs komen in de vuurwerkwinkels waar je het laatste vuurwerk in kunt slaan.

1 januari 2014:  Je kunt weer een heel jaar wachten tot er weer vuurwerk gekocht en afgestoken mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *