Halfords vuurwerk voorverkoop 2013/2014 gestart

Er kan vanaf vandaag besteld worden bij Halfords vuurwerk in de voorverkoop. In de voorverkoop krijg je tot maar liefst 15% korting op je aankopen. Bestellen met korting in de voorverkoop kan tot en met 27 december 2013. Het vuurwerk kan opgehaald worden op zaterdag 28 december, maandag 30 december of dinsdag 31 december. Klik hier om meteen naar de webwinkel van Halfords te gaan en direct te bestellen.

http://www.halfords.nl/vuurwerk

Over de Halfords vuurwerkwinkel

Halfords is een bekende fietsen winkel in Nederland met vele vestigingen. In de laatste maand van het jaar worden de winkels omgetoverd in "Knalfords" winkels. Er kan bij bijna iedere vestiging vuurwerk gekocht worden. Door dat Halfords groot inkoopt kan het een zeer ruim assortiment voor een scherpe prijs aanbieden. Lees meer over Halfords vuurwerk.

Vuurwerk voorverkoop 2013/2014

Als eerste dit jaar begonnen Welkoop vuurwerk en Boerebond vuurwerk met de voorverkoop voor 2013/2014. Vanaf vandaag, 1 december 2013 is het ook mogelijk om bij de vuurwerk gigant Halfords te bestellen. Naar verwachting wordt er dit jaar ondanks de crisis zeker niet bezuinigd op de aankoop van vuurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *