Cobra 6 kopen

Een cobra 6 kopen dat is iets wat steeds meer jongeren rondom oud en nieuw graag willen. De Cobra 6 is namelijk een van het hardst knallende vuurwerk wat er binnen Europa verkocht wordt. Je kunt de cobra 6 kopen in landen als Italie en Polen.
Als je deze koopt en mee neemt naar Nederland ben je echter illegaal bezig, wij raden dit daarom ook af aan iedereen.  Regelmatig verschijnen er in het nieuws artikelen rondom oud en nieuw over de cobra 6, deze schijnt zo hard te gaan als een hand granaat er kunnen ook auto's mee worden opgeblazen. Ook zoeken jongeren regelmatig webshops op waar je een cobra 6 bestellen kunt, dit is helemaal af te raden want zodra de vuurwerk dealer de cobra 6 op de post doet worden er een heleboel mensen in gevaar gebracht, doe dit daarom ook niet.

De cobra 6 kopen is illegaal

cobra 6 vuurwerk

Een cobra 6 kopen is illegaal, cobra's behoren niet tot het Nederlandse vuurwerk en worden ook niet bij Nederlandse vuurwerkdealers gekocht. Wordt er jou dus een cobra aangeboden, dan weet jij direct dat het geen legaal vuurwerk is en het erg gevaarlijk kan zijn. Kijk hier daarom ook erg mee uit en doe hier niet aan mee.

Een cobra 6 in actie

Een cobra 6 kopen is verboden, maar een filmpje kijken is natuurlijk legaal. Bekijk daarom de cobra 6 in actie in onderstaande video.

8 Responses

 1. ja het blijft gevaarlijk maar een rotje is ook gevaarlijk dus niet aanstellen over een cobra en het is eigen risico dussss

 2. dit is gewoon zielig, dat jij jaloers bent dat je niet aan cobra 6 kunt komen kunnen wij niks aan doen. wij houden van harde knallen. laten ze die klote rotjes maar een harder maken.

 3. toch wel…..

  http://www.youtube.com/watch?v=YaSmt3dxYhE

  sterk spul hé! fishermens friends euh.. cobra 6 bedoel ik 😀

  • Alleen jammer dat dit filmpje door powned is gefaked om de cobra6 een slechte naam geven.
   Dus of jij bent heel zielig en probeert de c6 ook zwart te maken of jij moet nog een paar hersens groeien.
   Goeiedag.

 4. Zal niet zeggen dat cobras niet gevaarlijk zijn maar,
  iemand die zegt dat een cobra net zo hard gaat als een handgranaat heeft denk ik geen idee wat een handgranaat is.
  met een cobra kan je inderdaad een auto opblazen; een dinky toy schaal 1:10.
  snap dat het absoluut geen kinder speelgoed is, maar dit is wel overdreven.

 5. cool man lekker knallen
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *