Uw vuurwerkverkooppunt bij ons aanmelden

Rond het einde van het jaar ziet de consument ineens overal vuurwerkverkooppunten. Er gelden strenge regels voor verkoop dus vaak is een vuurwerkverkooppunt wel bekend. Toch zijn er ook veel ondernemers die het vuurwerk in de juiste tijd van het jaar aanbieden naast hun reguliere activiteiten. Dan is het lastiger om snel een groot publiek te bereiken om het aanbod bekend te maken. Ook merken wij steeds vaker dat vuurwerkverkooppunten zich willen onderscheiden door hun assortiment en exclusieve leveranciers. Allemaal zaken om goed onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Maar hoe doe je dat? Er is haast geen seizoensproduct zo sterk als vuurwerk, dus zodra u mag verkopen moet u vol op de verkoop gericht zijn. Met deze site kunnen wij uw (online) marketing goed ondersteunen. Een van de mogelijkheden is het aanmelden van uw vuurwerkverkooppunt.

Hieronder zetten we de mogelijkheden op een rij nadat we verteld hebben wat we gaan doen om uw vuurwerkverkooppunt zo goed mogelijk te promoten.

U kunt zich uiteraard ook direct aanmelden!

Vuurwerkverkooppunt Vuurwerkwinkel Vuurwerkspecialist

Wat doen wij voor u als u uw vuurwerkverkooppunt aan meldt?

Wij willen ieder vuurwerkverkooppunt de gelegenheid geven om mee te profiteren van onze marketingacties. Dit doen wij in uw belang maar ook in ons belang. Wij willen onze bezoekers namelijk een zo goed mogelijk overzicht geven van de mogelijkheden om vuurwerk te kopen. Om uw en onze doelgroep te bereiken bieden we het hele jaar door promotie voor (legaal) vuurwerk en (officiële) vuurwerkevenementen. Daarnaast proberen wij door het plaatsen van gastblogs en persberichten zo veel mogelijk aandacht te genereren onder de doelgroep.

Vervolgens willen we de doelgroep voor de vuurwerkverkooppunten vasthouden door middel van onze Facebook-pagina, Twitter en andere Social Media. Daarnaast hebben wij een eigen databestand van zo'n 2 miljoen particulieren die wij door middel van direct mailings op de hoogte houden van onze initiatieven. Op dit moment (direct na overname, november 2017) telt onze site zo'n 15.000 unieke bezoekers per jaar, waarvan het merendeel uiteraard in december. Na de overname verwachten wij dat de statistieken zullen stijgen. Door de SEO-optimalisatie en het opnieuw actief beheren van de site verwachten wij een sterke groei.

Zoals gezegd willen we elk vuurwerkverkooppunt de kans geven om mee te profiteren van deze unieke marketing-mogelijkheid. Daarom kunt u uw verkooppunt gratis aanmelden. Om nog meer promotie te maken en onze kosten te dekken bieden we u daarnaast 2 vormen van betaalde vermelding op ons vuurwerk verkooppunten overzicht. De verschillen per pakket zijn indicatief en kunnen, omdat 2017 een overgangsjaar is, worden aangepast. Maar, eerlijk is eerlijk, daar zijn de prijzen dan ook naar. Wij bieden u de keuze uit de volgende vermeldingen:

Welke vermeldingen zijn er en hoe kan je jouw vuurwerkverkooppunt aanmelden?

Vuurwerkverkooppunt Vuurwerkwinkel Vuurwerkspecialist

Om het niet te moeilijk te maken zijn er drie soorten vermeldingen:

De gratis vermelding als vuurwerkverkooppunt

De gratis vermelding als vuurwerkverkooppunt. Deze variant is de basisvariant die ervoor zorgt dat iedereen weet dat uw vuurwerkverkooppunt bestaat. Bezoekers zien een klein icoon op onze kaart, uw bedrijfsnaam en postcode. Zo weten ze direct dat u vuurwerk verkoopt en kunnen ze uw vuurwerkverkooppunt aan hun 'to visit' lijst toevoegen. Als u uw vuurwerkverkooppunt wat meer wilt promoten en de bezoekers van onze site ook de mogelijkheid wilt bieden direct online vuurwerk te bestellen en echt kennis met uw verkooppunt te maken, dan hebben we twee betaalde mogelijkheden.

De vermelding tegen kostenvergoeding als vuurwerkwinkel

Onze betaalde vermelding als vuurwerkwinkel geeft u de kans om zonder inspanningen maximaal te profiteren van onze bekendheid. Naast uw bedrijfsgegevens kunt u een link plaatsen naar uw eigen webshop. Zo kunt u onze bezoekers direct klant laten worden in uw webwinkel. Deze vermelding bieden wij voor dit seizoen (2017-2018) aan voor het bedrag van EUR 10,- exclusief BTW éénmalig. Inderdaad, voor slechts één tientje blijven uw gegevens, inclusief link naar uw webshop als vuurwerkverkoper, zeker tot na de zomer van 2018 op onze site staan. Zo kunt u dus voor categorie 1-vuurwerk het hele jaar door klanten naar uw site leiden voor een tientje. Zo goedkoop kunt u uw marketing nergens optimaliseren.Wilt u meer bezoekers naar uw vuurwerkverkooppunt lokken? Meldt u dan nu aan!

Als uw vuurwerkverkooppunt een affiliate-mogelijkheid heeft bieden wij u deze vermelding zelfs kosteloos aan in ruil voor een affilaite-link naar uw webshop. Wilt u van deze aanbieding gebruik maken? Stuur ons dan snel een e-mail en wij nemen contact met u op!

De vermelding als vuurwerkspecialist

Tot slot hebben wij voor het vuurwerkverkooppunt dat echt klaar is om meer omzet te verwerken en wil genieten van alle promotie de vermelding als vuurwerkspecialist ontwikkeld. Voor de eenmalige investering van EUR 25,- ex BTW ontvangt u alle voordelen die een vermelding als vuurwerkwinkel oplevert. Daarbij krijgt u de ruimte om bij uw vermelding ook de openingstijden op 28, 29 en 30 december te vermelden. Ook vermelden wij uw vuurwerkverkooppunt als specialist op de kaart en ons provincie-overzicht. Dit betekent dat de aanduiding van uw vuurwerkverkooppunt het grootst is en onmiddellijk in het oog van uw potentiële klant springt. Deze regiopagina's gebruiken wij daarnaast ook voor promotiedoeleinden, zoals links of gastblogs.

Onze bezoekers komen dus nog sneller bij uw verkooppunt terecht. Om zeker te weten dat we u als specialist promoten kunt u zelf een aantal opmerkingen bij uw vermelding plaatsen. Zo kunt u uw potentiële klanten attenderen op een aanbieding of uitnodigen voor een mooie vuurwerkshow. Ja, inderdaad, voor slechts vijfentwintig euro staat u tot na de zomer van 2018 bij ons bekend als vuurwerkspecialist met alle voordelen van dien. Wilt u ervaren wat dit voor uw marketing betekent? Meldt u dan direct aan!  Als u een affiliate-vermelding als vuurwerkwinkel van ons heeft ontvangen kunt uw individuele vermelding altijd opwaarderen. U betaalt dan geen EUR 25,- maar slechts EUR 15,- ex BTW voor de vermelding als vuurwerkspecialist.

Wat gebeurt er na aanmelding van uw vuurwerkverkooppunt?

Zodra u zich heeft geregistreerd en als u voor de vermelding als vuurwerkwinkel of vuurwerkspecialist heeft gekozen, betaald heeft, ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Uw gegevens worden gecontroleerd en na goedkeuring (op werkdagen binnen 24 uur) op onze site gepubliceerd. U ontvangt hiervan opnieuw een bevestiging en een inlogcode. Met deze inlogcode kunt u op uw eigen pagina de gegevens invullen die nodig zijn om uzelf optimaal te promoten.

Daarna hoeft u zich over de marketing via onze site geen zorgen meer te melden. Onze klanten die bij u in de buurt zitten kennen u nu en komen vanzelf langs. Wellicht bezoeken zij uw webshop en bestellen zij alvast wat vuurwerk. Uiteraard houden wij u op de hoogte van onze acties en ander nieuws. Als laatste zullen wij u volgend jaar, na het seizoen vragen om feedback over onze diensten en uw vermelding. Wij zullen u dan ook vragen of u uw inschrijving wilt verlengen. Dit is steeds vrijblijvend en nooit verplicht. Wij zullen een betaalde inschrijving dan ook nooit zonder uw toestemming verlengen. Zolang wij geen toestemming hebben om een betaalde vermelding te verzorgen, verzorgen wij een gratis vermelding. U kunt zich dus risicoloos en kosteloos aanmelden.

Vuurwerkverkooppunt Vuurwerkwinkel Vuurwerkspecialist

Overigens hebben wij nog veel meer mogelijkheden om uw vuurwerkverkooppunt te promoten bij uw doelgroep. Zo kunnen we een mailing verzorgen in uw afzetgebied. Ook is het mogelijk onze social media kanalen te gebruiken voor uw promotie. Een ander idee is het gebruik van banners en advertenties voor op onze site. Het is zelfs mogelijk om een gastblog te schrijven. Tot slot kunt u in overleg met ons ook onze doelgroep benaderen voor een incentive- of sweepstake-aktie. Uiteraard informeren wij u graag als u nader contact met ons opneemt. 

Wat moet u nog meer weten over de vermelding en promotie van uw vuurwerkverkooppunt met deze site?

Wij houden niet van regeltjes en hebben een hekel aan kleine lettertjes. Daarom zetten we hier kort op een rij waaraan jij je verbindt als je een gratis of betaalde vermelding aanvraagt:

  • U verklaart bevoegd een professioneel vuurwerkverkooppunt te vertegenwoordigen;
  • U verklaart dat uw vuurwerkverkooppunt voldoet aan de wettelijke eisen die gelden om vuurwerk te verkopen. Zo zult u geen illegaal vuurwerk verkopen en zo veel mogelijk voorkomen dat minderjarigen te zwaar vuurwerk kopen;
  • daarnaast zult u zich als een professioneel vuurwerkverkooppunt gedragen door klachten van klanten serieus te nemen en waar mogelijk op te lossen;
  • daarnaast begrijpt u dat elke (ver)kooptransactie tussen het vuurwerkverkooppunt dat u vertegenwoordigt en een koper een transactie is waar onlinevuurwerkbestellen.com geen partij in is.
  • Het vuurwerkverkooppunt dat u vertegenwoordigt zal onlinevuurwerkbestellen.com en/of haar medewerkers dan ook nimmer aansprakelijk stellen voor schade veroorzaakt door, verbandhoudend met en/of voortvloeiend uit een al dan niet geslaagde verkooptransactie tussen u(w vuurwerkverkooppunt) en uw (aspirant) koper en/of toeleverancier;
  • U accordeert en begrijpt dat onlinevuurwerkbestellen.com altijd haar best zal doen om u maximaal te ondersteunen met uw (online) marketing maar dat wij geen enkele verantwoording kunnen nemen voor of garantie kunnen bieden ten aanzien van het aantal te verwachten nieuwe klanten;
  • U begrijpt en accordeert dat wij, als we veel negatieve berichten over uw vuurwerkverkooppunt ontvangen, merken dat u bovenstaande punten niet respecteert, of anderszins vermoeden dat  vermelding van uw vuurwerkverkooppunt niet langer positief is voor ons, uzelf en/of onze bezoekers, uw registratie op ieder door onlinevuurwerkbestellen.com gekozen moment door doorgehaald kan worden zonder dat wij geld terug zullen geven.

Uiteraard staat het u vrij de voorgenoemde 7 punten niet te accepteren. Wij verzoeken u in dat geval om geen vermelding (noch gratis, noch betaald) aan te vragen en als bezoeker verder te genieten van al het moois op vuurwerkgebied dat deze site biedt.