Goedkoop vuurwerk bestellen

Het vuurwerk lijkt ieder jaar steeds duurder te worden. Daarom gaan mensen graag opzoek naar een vuurwerk dealer waar ze goedkoop vuurwerk bestellen kunnen. Maar hoe vind jij nou de meest voordelige vuurwerk dealer?

Waarom is vuurwerk zo duur in Nederland?

vuurwerk opslagVoordat je opzoek gaat naar de meest voordelige vuurwerkdealer van het land is het toch handig om te weten waarom het Nederlandse vuurwerk duurder is dan bijvoorbeeld Duits vuurwerk of Pools vuurwerk. In Nederland moeten de vuurwerk kopers namelijk aan zeer strenge veiligheid eisen voldoen. Het is erg duur voor een vuurwerkdealer om aan deze eisen te voldoen, zo moeten er stevige bunkers gemaakt worden die allemaal voorzien zijn van sproeisystemen. Ook het vervoer van het vuurwerk in Nederland moet zeer zorgvuldig gedaan worden. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit ook een hele hoop kosten met zich mee brengt, deze kosten worden door verrekent aan jou de klant. Maar niet alleen de kosten voor de veiligheid van het vuurwerk maakt het Nederlands vuurwerk duurder dan het buitenlands vuurwerk. De belasting wil namelijk ook een leuk percentage binnen krijgen door de verkoop van vuurwerk. Deze belasting is in anere landen ook stukken lager dus daardoor is het vuurwerk ook weer een stukje duurder.

Tips om goedkoop vuurwerk te bestellen

Nu je weet waarom het vuurwerk zo duur is in Nederland kun je wel een aantal tips gebruiken om zo voordelig mogelijk vuurwerk te bestellen. Er zijn namelijk nog een aantal manieren om aan goedkoop vuurwerk te komen. Zo doe je er als aller eerst verstandig aan om alle aanbiedingen te bekijken, iedere vuurwerk dealer heeft namelijk een aantal artikelen in de aanbieding. Door deze te bestellen ben jij al voordeliger uit dan als je vuurwerk besteld wat niet in de aanbieding is. Een tweede tip die wel van pas kan komen is de volgende: Vergelijk vuurwerk dealers met elkaar. Helemaal als je ergens woont waar meerdere vuurwerk verkoop punten zijn kunnen de prijzen flink van elkaar verschillen. Door deze met elkaar te vergelijken kun je stukken voordeliger uit zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *